Vacature tandarts-medewerker. Kom werken in de bloesem van Zeeland!

Tandartsenpraktijk Kapelle is op zoek naar een tandarts-medewerker die zich voor langere tijd aan de praktijk wil verbinden. Je komt terecht in een enthousiast team waarin er samen gewerkt wordt aan prettige en zeer goede tandheelkundige zorg. Zowel de patiëntenpopulatie als het team zijn jong, maar mooi ontwikkeld en uitgebalanceerd.

De praktijk

In juni 2012 is de praktijk gestart in een nieuwbouwpand en sindsdien flink gegroeid. Jan Pieter Ruiter en Jeanine Ruiter-Rijksen werken er als tandartsen. Daarnaast werken er assistenten en preventie-assistenten en wordt er intensief samengewerkt met vrijgevestigde mondhygiënisten.
Naast algemene tandheelkunde vinden er implantologie en mondchirurgische verrichtingen plaats. Binnen de algemene tandheelkunde is er extra aandacht voor het behandelen van kinderen.
We hebben een sterke drive voor het leveren van hoge kwaliteit en streven naar een fijne omgang met de patiënt en elkaar.

De functie

Tandarts algemeen practicus.
Mogelijke werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag. Werktijden van 8.00 uur tot 12.30 uur en 13.30 uur tot 17.00 uur. Minimaal 2 dagen, uitbreiding in de toekomst mogelijk. Aanvang van de werkrelatie in overleg, tot onbepaalde tijd.

Functie-eisen tandarts

Diploma tandheelkunde, een BIG-registratie en een goede beheersing van de Nederlandse taal zijn vereist. Je bent bereidt om te werken in een teamconcept. Daarnaast patiënt- en kwaliteitsgericht en goede communicatievaardigheden.

Aanbod van de praktijk

Wij bieden een mooie werkomgeving en materialen waarmee je up-to-date behandelingen kunt uitvoeren. Voldoende, fijne en goed opgeleide assistentie. Begeleiding en overlegmogelijkheden. Marktconforme financiële beloning, zowel op percentagebasis als in loondienst is mogelijk.

Spreekt dit je aan? Stuur dan je sollicitatie en CV naar Tandartsenpraktijk Kapelle, t.a.v. Jan Pieter en Jeanine Ruiter, Elstarstraat 1b, 4421 DV Kapelle. Dit kan ook per e-mail naar info@tandartskapelle.nl.

Vacature tandarts Zeeland