Preventie-assistent gezocht (25,5 – 34 uur)

Zoek je afwisseling en uitdaging? Een baan met veel verschillende werkzaamheden en mogelijkheden? Wij denken jou dat te kunnen bieden.
Pak dus deze kans om samen met een gezellig en gemotiveerd team iets neer te zetten waar je trots op kunt zijn!

 

Functie 

Als preventie-assistent heb je binnen onze praktijk je eigen programma. Dit wissel je af met assisteren tijdens zeer diverse behandelingen bij verschillende tandartsen. Er wordt deels met een meerkamerplanning gewerkt. Een combinatie met administratieve taken of baliewerkzaamheden is ook mogelijk.
Samen kijken we waar je wensen en talenten liggen, zo groeien we allemaal voortdurend.
Werkdagen in overleg. De werkdag begint om 7.45 uur en duurt tot 17.15 uur.
Afgeronde opleiding tandartsassistent gewenst. Aanvullende opleiding tot preventie-assistent is geweldig.

 

De praktijk

Tandartsenpraktijk Kapelle is een algemene tandartsenpraktijk. De praktijk is gefocust op preventie, een gezonde mond en eerlijke communicatie. Naast de algemene tandheelkunde nemen implantologie en chirurgische verrichtingen een belangrijke rol in. Daarnaast is er ook extra aandacht voor het behandelen van kinderen en nieuwe technieken.
De praktijk heeft ruime en modern ingerichte behandelkamers en sterilisatieruimte. Er is een intra-orale scanner, microscoop, veel verschillende kwalitatief hoogstaande materialen en goede apparatuur aanwezig.
We hebben een sterke drive voor het leveren van hoge kwaliteit en streven naar een fijne omgang met elkaar. Kortom: gezelligheid onderling, professionaliteit in het werken.

 

Aanbod van de praktijk

SalariĆ«ring en arbeidsvoorwaarden op basis van de beroepsorganisatie KNMT inclusief reiskostenvergoeding. We hebben de achtergrond om je vakkennis en vaardigheden uit te breiden. Je onderneemt samen gezellige activiteiten, teambuilding en bij- en nascholing. 

 

Sollicitatieprocedure

Je sollicitatie en CV kun je sturen naar Tandartsenpraktijk Kapelle, t.a.v. Jan Pieter en Jeanine Ruiter, Elstarstraat 1b, 4421 DV Kapelle of e-mailen naar ruiter@tandartskapelle.nl. Voor vragen kun je ook per e-mail terecht op dit adres.
Wil je eerst een keertje een bakje koffie komen drinken? Van harte welkom!