Patiënt worden

We nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan. 

Partners en minderjarige kinderen van huidige patiënten (die op hetzelfde adres wonen in het dorp Kapelle of Biezelinge)  kunnen nog wel bij ons terecht als nieuwe patiënt. Neem daarvoor per e-mail of telefonisch contact met ons op.

We willen huidige klanten optimale kwaliteit bieden, u eventueel in een later stadium ook. We zijn druk bezig met het uitbreiden van onze capaciteit, maar dat kost tijd en de medewerkers en tandartsen zijn in Zeeland schaars. We zien de toekomst somber in.

De keuze voor een tandarts is vaak geen keuze die ieder jaar gemaakt wordt. Het kan daarom behoorlijk lastig zijn om een tandarts te kiezen. Dit is begrijpelijk en komt veel voor. Daarom de volgende informatie.

U bent vrij in de keuze voor een bepaalde tandarts. U bent dus ook vrij om een keer bij ons te kijken als u benieuwd bent naar onze manier van werken.
Tijdens het eerste bezoek is er tijd voor uw vragen en wensen. Daarnaast voeren we een gebitscontrole uit, nemen we uw gezondheidsvragenlijst door en plannen we eventuele vervolgafspraken.

Hoe gaat overstappen naar een andere tandarts in zijn werk?

Wanneer u besluit zich in te schrijven als patiënt, kunt u een eerste afspraak maken. Wanneer de afspraak gemaakt is, wordt deze bevestigd met een brief. In deze brief staat meer informatie en hij bevat een gezondheidsvragenlijst.

We hebben als tandartsen geen gemeenschappelijke database en het is wettelijk ook niet toegestaan om uw gegevens op te vragen bij uw vorige tandarts. Dit vragen we u daarom zelf te doen, uw vorige tandarts stuurt uw gegevens naar u of ons toe.
In de meeste gevallen worden uw gegevens vlot opgestuurd. Deze kunnen dan doorgenomen worden tijdens uw eerste bezoek. Dit voorkomt bijvoorbeeld ook dat er onnodige röntgenfoto’s gemaakt worden.