Patiënt worden

Op dit moment nemen wij geen nieuwe patiënten aan.
U kunt op de homepagina uw e-mail adres en telefoonnummer achterlaten als u op onze wachtlijst geplaatst wil worden. 
We verwachten over ongeveer 6 maanden nieuwe patiënten vanaf de wachtlijst te kunnen oproepen.

De keuze voor een tandarts is vaak geen keuze die ieder jaar gemaakt wordt. Het kan daarom behoorlijk lastig zijn om een tandarts te kiezen.
Misschien heeft u goede verhalen over ons gehoord. Toch kan het lastig blijven over te stappen naar een andere tandarts. Dit is begrijpelijk en komt veel voor. Daarom de volgende informatie.

U bent vrij in de keuze voor een bepaalde tandarts. U bent dus ook vrij om een keer bij ons te kijken als u benieuwd bent naar onze manier van werken.
Tijdens het eerste bezoek is er tijd voor uw vragen en wensen. Daarnaast voeren we een gebitscontrole uit, nemen we uw gezondheidsvragenlijst door en plannen we eventuele vervolgafspraken.

Hoe gaat overstappen naar een andere tandarts in zijn werk?

Wanneer u besluit zich in te schrijven als patiënt, kunt u een eerste afspraak maken. Wanneer de afspraak gemaakt is, wordt deze bevestigd met een brief. In deze brief staat meer informatie en hij bevat een gezondheidsvragenlijst.

We hebben als tandartsen geen gemeenschappelijke database en het is wettelijk ook niet toegestaan om uw gegevens op te vragen bij uw vorige tandarts. Dit vragen we u daarom zelf te doen, uw vorige tandarts stuurt uw gegevens naar u of ons toe.
In de meeste gevallen worden uw gegevens vlot opgestuurd. Deze kunnen dan doorgenomen worden tijdens uw eerste bezoek. Dit voorkomt bijvoorbeeld ook dat er onnodige röntgenfoto’s gemaakt worden