Behandelingen

Wij bieden u kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg volgens de laatste richtlijnen en inzichten. Daarnaast is de patiënt als individu voor ons belangrijk. We houden rekening met uw wensen en mogelijkheden en werken klantgericht en patiëntvriendelijk.

U kunt bij ons terecht voor alle algemene tandheelkunde. Wanneer er complexe tandvleesproblemen zijn of er een orthodontische behandeling nodig is, verwijzen we u door naar een collega.

Op www.allesoverhetgebit.nl kunt u algemene informatie vinden over behandelingen of u kunt kijken in de folders van het Ivoren Kruis.

 

Toetsing, kwaliteit en scholing

 Om de kwaliteit te waarborgen werken we met protocollen en richtlijnen die gebaseerd zijn op wetenschappelijke informatie. Om onze kennis up to date te houden volgen we regelmatig cursussen in Nederland, maar ook daarbuiten. Daarnaast zijn we lid van diverse (wetenschappelijke) verenigingen en zijn we op de hoogte van actuele ontwikkelingen door het lezen van vakliteratuur. Overleg met collega’s binnen en buiten de regio houdt ons scherp en onderlinge visitatie kan verbeterpunten in de behandelingen of de praktijkvoering aan het licht brengen.

Ook aan u als patiënt willen we door middel van enquêtes om uw mening vragen om zo onze kwaliteit hoog te houden en onze diensten zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Heeft u een opmerking? We horen het graag! U kunt uw opmerking hier plaatsen.

Wij zijn aangesloten bij de onderstaande beroepsorganisaties en wetenschappelijke verenigingen.

    
                 

 

Een schone mond

Hieronder kunt u een filmpje over het gebruik van tandenstokers bekijken.
In sommige gevallen duurt het even voordat het filmpje geladen is.

 

Hieronder kunt u een filmpje over het gebruik van de elektrische tandenborstel bekijken.
In sommige gevallen duurt het even voordat het filmpje geladen is.